Felhasználási feltételek

 

Üdvözöljük a DAuto-Team Kft webáruházának látogatói között!

Kérjük olvassa el figyelmesen üzletszabályzatunkat, mielőtt első vásárlását lebonyolítaná!
Bármilyen kérdése, problémája van kérje ügyfélszolgálatunk segítségét.

A dauto-team.hu áruház ügyfélszolgálata   tel.: 06 20/ 258 0810 
Hétköznapokon 8-18 óráig áll vevőink rendelkezésére.
Egyéb időpontokban e-mail -ben (info@dauto-team.hu) lehet felvenni velünk a kapcsolatot.

Általános tudnivalók

A dauto-team.hu áruházban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja jelen üzletszabályzatot.
Az internetes üzletben történő rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés menetével.
A dauto-team.hu áruház tartalmának böngészéséhez (termék információk, cikkek) kosárba tételéhez nem szükséges semmiféle regisztráció, ezeket bárki adatai megadása nélkül teljesen anonim módon szabadon megteheti, azonban a rendelés véglegesítéséhez, a tényleges vásárláshoz már szükség van egy egyszerű és ingyenes regisztrációs folyamat elvégzéséhez.   

A rendelés elküldése után a rendszerünk egy megerősítő e-mail üzenetet küld az Ön által megadott e-mail címre, ezt kérjük azonnal ellenőrizni, így az esetleges hibák vagy téves rendelés esetén még a csomag elindulása előtt tudjunk intézkedni.
Probléma vagy eltérés esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Reklamáció

Minden feladott küldemény rendelkezik árubiztosítással!
Az esetleges szállításnál keletkező károkat legkésőbb 24-órán belül szíveskedjenek jelezni, ellenkező esetben a Megrendelőt nem áll módunkban kártalanítani.

Amennyiben az áru átvételekor már látható a sérülés, abban az esetben a postán jegyzőkönyveztetni szíveskedjen. Minden esetben vigye magával a kapott teljes csomagot ( a dobozt és a benne található összes tételt). 
Amennyiben minőségi vagy mennyiségi különbséget állapítanak meg a felek a kiszámlázott tételek, illetve a leszállított áru között, akkor is kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. Ennek tartalmaznia kell az átvett és a visszaküldött csomagok részletezett tartalmát, illetve a sérülés mértékét. A jegyzőkönyvet az áruszállítónak és az átvevőnek is alá kell írnia és egy példányát a sérült csomaggal együtt vissza kell küldeni. 
A reklamáció jogossága esetén a kérdéses tételeket jóváírjuk, garanciázzuk vagy a következő vásárlás összegéből leszámítjuk.
Nem tekintendő reklamációnak a rendelés késői visszamondása, azaz a tárgynapi határidő ( 15 óra) utáni lemondás. A mindenkori tárgynapi határidőt kell az adás-vétel megkötésének az idejének tekinteni. 
Amennyiben utánvéttel fizeti ki a termékek árát, minden esetben tartsa meg a csomagon talált elismervényt, mert ennek hiányában semminemű utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni a pénzügyi teljesítéssel kapcsolatban. 
A cégünk által tévesen kiküldött termékek szállítási költsége az áruházat terheli.
A szállítások kapcsán felmerülő egyéb problémák esetén kérem forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal: 
Telefonon: 8:00-18:00-ig H-P  06 20 / 258 0810 vagy e-mailen: info@dauto-team.hu 

Adatvédelem

A DAuto-Team Nagykereskedelmi Kft. a regisztráció során kért adatokat kizárólag saját célra, a vásárlás kiszolgálására használja. Harmadik személynek azokat tovább nem adja.
A regisztrációval a felhasználó hozzájárul, hogy személyes adatait rendelése teljesítése érdekében, és csak arra a DAuto-Team Nagykereskedelmi Kft. felhasználja.

Elállási jog

Amennyiben rendelését tévedésből adta le, azt a leadást követően e-mailben a info@dauto-team.hu címen vagy a 06 20/258 0810 telefonszámon mondhatja le a csomag feladása előtt minden következmény nélkül. 

Termék visszavásárlási garancia

Webáruházunk szolgáltatásai terén etikusan, törvényesen, a Vásárlók érdekeit szem előtt tartva jár el. A Vásárló a szerződéstől 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Előfordul, hogy az Internetes áruházban kiválasztott termék a valóságban mégsem olyan, mint amilyet Ön szeretett volna. Az ilyen esetekben természetesen az áru értékére pénz visszafizetési garanciát vállalunk, melynek érvényesítési módja a következő:

  1. jelzi a termékkel kapcsolatos elégedetlenségét telefonon (06 20/258 0810) vagy e-mailben ( info@dauto-team.hu)
  2. munkatársunk az egyeztetés után (számla visszakeresése, a termék értékének megállapítása) közli Önnel, hogy a termék visszavehető-e vagy sem. Bontatlan és sértetlen terméket minden kérdezés nélkül visszaveszünk, ezen időn belül.
  3. visszajuttatja a terméket
    • ha ön törzsvásárlónk, arra is van lehetősége, hogy ügyfélszolgálatunkkal előre egyeztetve, a friss rendelésében, megjegyzésként is leírva problémáját és annak orvoslásának módját, a megrendelt termékek átvételekor a futárnak átadja, azon terméket sértetlenül, amit vissza kíván küldeni, a Magyar Postán keresztül visszajuttatja hozzánk. A beérkezést követően munkatársunk ellenőrzi annak sértetlenségét és egyeztet Önnel. Van lehetősége arra, hogy piros postai utalványon visszaküldjük a termék értékét vagy új rendelésnél írjuk jóvá azt (ha rendelkezik bankszámlaszámmal akkor el is tudjuk utalni az összeget).
    • A terméket az alábbi címre kérjük visszaküldeni:
      DAuto-Team Kft| 7150. Bonyhád, Gagarin u. 12.

A szállítási költség a hatályos jogszabályok alapján a vásárlót terheli. 
NE küldje vissza portós vagy utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket NEM áll módunkban átvenni! 
A termék megérkezésekor munkatársunk ellenőrzi annak sértetlenségét és piros postai utalványon visszaküldi Önnek a termék értékét vagy átutaljuk egy megadott bankszámlára. A csomagban mindenképpen szerepelnie kell az általunk kiállított számlának vagy nyugtának. 
Sajnos a szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni, az elállási jog esetében kizárólag a termék ára kérhető vissza.

Az elállási jog nem érvényesíthető személyes átvétel esetén! Ebben az esetben kizárólag a hatályos jogszabályok szerint járunk el a termék visszavásárlását tekintve. De természetesen a terméket megtekintés után nem kötelező átvenni, minden következmény nélkül visszamondható a rendelés. 

Garancia, szavatosság

A dauto-team.hu áruház vagy beszállítóink, a gyártók és az importőrök az eladott árukra terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállalnak.
Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.


Üzemeltető cég: DAuto-Team Nagykereskedelmi Kft.

Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben köteles kicserélni, ha azok bizonyítottan hibásak.
Garanciális ügyintézésre visszaküldött termékeket kizárólag nyugtával vagy számlával együtt fogadunk el, továbbá szükséges a vitatott probléma részletes leírása is!
Ezek nélkül sajnos nem tudjuk az ügyintézést lebonyolítani.

Az oldalon feltüntett árak, bruttó végfelhasználói lista árak, melyek tartalmazzák a 27%-os áfát(a szállítási költséget nem)

Köszönjük, hogy megtisztel minket bizalmával!

DAuto-Team Nagykereskedelmi Kft.

Cégjegyzékszám: 17-09-010105
Postai cím:
7150. Bonyhád, Gagarin u. 12.
Személyes átvételi pont:
7150. Bonyhád, Gagarin u.12 
Adószám: 24739638-2-17
Bankszámlaszám: OTP BANK 11746036-20039967
Közösségi adószám: HU 24739638
Telefonszám: 06 20 / 258 0810
E-mail:info@dauto-team.hu